Vellykkede missionsinitiativer i Jylland

Den 23. og 24. august var medarbejderne i SnakTro på banen i Vestjylland og Nordjylland

I Ølgod var der »Late Night«, og Indre Mission havde en stand, hvor de fortalte om deres fællesskab. De havde inviteret SnakTro til at være med.

    »I løbet af aftenen oplevede vi, at mange fra byen kom forbi og fik en kop kaffe og et stykke kage. Der blev delt over 200 krus ud med kaffe. Vi fik mange samtaler om tro og liv. Det virkede rigtig godt, at strikkeklubben fra missionshuset sad ved et af bordene. De fik mange gode snakke med bekendte, der ellers ikke kommer i fællesskabet, « fortæller Gitte Rasmussen.

    »Vi var virkelig positivt overraskede over, hvor mange der stoppede op og tog imod invitationen til en snak.«

Glæde i Strandby

Ungeudvalget i Indre Mission i Strandby stod bag et familievenligt, udadrettet arrangement, hvor SnakTro var på pletten for at give en hjælpende hånd.

    »Vi havde en fantastisk dag, hvor vi blev velsignet med dejligt vejr og masser af mennesker. Noget af det bedste var, at der kom flere familier fra byen, som vi ikke før har set i vores missionshus. Så det er vist ikke sidste gang, at vi skal prøve kræfter med et sådant arrangement,« fortæller Anne-Gerda Tvilling, der er formand for Strandby IM.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer