Indre Missions Tidende

01.06.2018

Vi passer på hinanden

IM har en høj etik og meget klare regler for behandlingen af personlige data
Vi tilmelder os og lader os registrere flere og flere steder. Det betyder, at vores personlige data ligger gemt i et stigende antal databaser. De fleste af disse er umiddelbart ret harmløse, men i nogle tilfælde kan de også bruges til at indsamle flere oplysninger om os, f.eks. om vores indkøb, færden, venner, interesser og andre forhold, som er mere personlige.

Beskyttelse af oplysninger

Dette er ikke i sig selv farligt, men det kan udnyttes på måder, som vi ikke ønsker. De kan også, hvis vi sjusker med sikkerheden, falde i forkerte hænder. Og det er her, den nye forordning om beskyttelse af persondata kommer ind. Den giver os alle ret til at vide, hvad der er registreret om os, og hvordan disse oplysninger bliver brugt. Det er derfor, at mange for øjeblikket modtager e-mails og breve, der oplyser om virksomheders og organisationers persondatapolitik.

IM skal ikke ændre meget

Beskyttelsen af persondata betyder også rigtig meget for Indre Mission, hvor mange af medarbejderne netop arbejder med persondata. Vi ved, at forholdet mellem IM og vores lokale venner bygger på tillid. Derfor har Indre Mission i forvejen en høj etik og meget klare regler for omgangen med personlige data.

    Vi er omhyggelige med at sikre alle personlige oplysninger og med, at de kun kan bruges på den måde, som de registrerede selv har givet samtykke til. Det gælder også for abonnenter af impuls, hvor vi sørger for, at vores abonnent-oplysninger ikke bruges til andre formål, end hvad der har med abonnementet at gøre. Så med de nye regler skal vi ikke ændre meget på vores systemer og procedurer.

    Det nye er, at det skal være tydeligt og dokumenteret, hvordan vi behandler personlige data. Vi har således udfærdiget en ny fælles persondatapolitik, der beskriver den politik, som gælder i hele Indre Mission. Linket findes nederst på alle sider på indremission.dk.Læs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Følg vores aktiviteter