IM satte påsken på dagsordenen i Hjørring

I år lavede Indre Mission i Hjørring en særlig markering af påsken

Klaus Højgaard Laursen reciterer Markusevangeliet

Lørdagen inden palmesøndag inviterede IM i Hjørring alle borgere i byen i Vendsyssel Teater til et gratis arrangement med overskriften "Påskebudskabet". Klaus Højgaard Laursen reciterede Markusevangeliet, og der blev sunget påskesalmer.

    I ugerne op til blev der delt flyers ud for arrangementet, og der blev kørt et opslag på storskærme ved indfaldsvejene til Hjørring.

    "Det blev en fantastisk eftermiddag, hvor der deltog cirka 110 personer," fortæller Bent Kjær Andersen, der er missionær.

    Han oplevede en særlig stemning i teatret, da Klaus Højgaard Laursen læste begivenhederne omkring Jesus' død på korset. Én af tilhørerne udtrykte det sådan: "Det var, som om vi kunne føle den spænding, der dirrede i alle tilhørerne, da der blev råbt 'korsfæst ham'."

    Efterfølgende gik deltagerne meget stille ud af teatret; ingen havde travlt med at gå hjem. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer