2500 missionsfolk i Hjallerup

For syvende gang var der bibelcamping på den store markedsplads i Hjallerup mellem Aalborg og Frederikshavn.

Det hele løb af stablen i uge 31 og samlede 2100 campister plus de mange gæster, som løbende kiggede forbi.

    Hjallerup Bibelcamping er i dag det største sommerarrangement i IM, og deltagerne kunne vælge mellem flere programspor. Blandt andet MenighedsCamp som var arrangeret sammen med Evangelisk Luthersk Netværk, og som samlede en række lokale kristne fællesskaber. Og IntegrationsCampen for nydanskere og deres danske venner.

Sammenhæng i forkyndelsen

Fælles for alle sporene var formiddagens bibeltimer og aftenmøderne i det største telt, Storhytten. Årets tema var "Beregn ny rute," og som noget nyt var undervisningen ved bibeltimerne og samme dags aftenmøder knyttet sammen omkring de syv menighedsbreve i Åbenbaringsbogen.

    Det lykkedes at skabe en rigtig god sammenhæng, fortæller Niels Hankelbjerg Mortensen, der sidder med i strategisk ledelse for bibelcampingen: "Efter aftenmøderne oplevede vi nogle meget opmuntrende vidnesbyrd og forbønnen for syge kom også til at fylde meget."

    "For os kom lovsangen til at betyde rigtig meget i år," fortæller Torben Holm, der deltog sammen med sin kone Ingelise og deres tre drenge. "Både de gode tekster og en lidt mere afdæmpet form talte stærkt til os. Og tænk, vores to teenagedrenge brugte nogle af deres egne penge til at købe bøger for! Det er vi ikke lige vant til."

Kildrede ikke i ørerne

"De alvorlige og formanende bibeltimer har også gjort noget godt for mig. Det skal ikke altid kildre i ørerne," fortsætter Torben Holm, som på grund af arbejde måtte lytte til bibeltimerne over nettet.

    "Det er vigtigt for os, at der er tilbud til alle, uanset alder og livssituation," fortæller missionær Hege Lovise Aaen, der er daglig leder for Hjallerup Bibelcamping. "Pladsen er helt åben, og alle er velkommen hele tiden," fortsætter Hege, som også mødte nogle lokale gæster på pladsen: "Vi vil gerne have mere dialog med de lokale beboere i området, for eksempel ved at invitere til debatmøder og ved at lave et stort åbent legeland for børnene."
 

Se billeder og videoer fra Hjallerup Bibelcamping på facebook.com/hjallerupbibelcamping

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer