Amerikansk succes tilbage på dansk grund

For King & Country kommer til Aarhus den 13. november

Der er lagt op til et brag af en fest, når det amerikanske band for King & Country giver koncert i Train i Aarhus den 13. november. Bandet har denne gang en ekstra musiker med på scenen og byder også på helt nye sange.

    "Jeg kan helt ærligt sige, at det er en af de koncerter, hvor man virkelig går glip af noget, hvis man ikke tager med," siger bookingagent i Glow Dyveke Nepper.

    Det er halvandet år siden for King & Country sidst gæstede Danmark, hvor de trak 600 mennesker indenfor.

    "Vi forventer at sælge 1000 billetter til denne koncert, og der blev allerede solgt en del, inden vi for alvor begyndte at reklamere for koncerten," siger Dyveke Nepper.

    Nikolai Meyer Olesen fra Glows bestyrelse har store forventninger til det amerikanske band.

    "Det er et superfedt band med et fantastisk budskab og show. Ved sidste koncert var de meget nærværende og gav noget af sig selv på scenen. Så jeg glæder mig til at opleve dem igen," siger han begejstret.

    For King & Country har vundet flere musikpriser og er også nomineret til tre Dove Awards i 2017, heriblandt for deres film Priceless.

Kilde: Indre Missions Tidende

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Seneste artikler
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer