Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

13.09.2017

Børneklubber vrimler af liv

Børn i Himmerland og på Fyn får mulighed for at høre om Gud
Nu får flere børn mulighed for at høre evangeliet. I Nørager i Himmerland er der startet en ny børneklub, og i Vissenbjerg på Fyn er børneklubben vokset til 15 børn.

Unge familier står bag ny børneklub i Nørager

Der er ikke mange børneklubber i Himmerland, så der er glæde i den lille by Nørager, for nu er der kommet en børneklub. I slutningen af august troppede ti børn op i FDF-huset, da børneklubben gik i gang.

    "Humøret var højt, og appetitten stor, da vi begyndte med at spise pølsehorn. Bagefter snakkede vi med børnene om, hvad det vil sige at gå i børneklub, og at vi samles om at høre bibelhistorie. Vi fik en god snak med børnene om, hvilke historier de kendte fra Bibelen. Efter de havde siddet stille nogen tid, brændte de noget krudt af på et løb, vi havde lavet," fortæller Moses Sloth, der sammen med sin kone er en af de unge familier, som er initiativtagere. De kommer også i byens missionshus.

    Lederne havde gjort et stort pr-arbejde inden klubstarten.

    "Alle relevante klasser på vores lokale skole i byen havde fået en flyer," siger Moses Sloth, der er en af de tre ledere. De er meget glade for de ti børn, der kom første gang.

    "Næste gang ved vi, at vi bliver minimum 14 børn," fortæller en optimistisk leder.

De tog deres venner med i børneklubben i Vissenbjerg

For et lille år siden var der en lille bitte børneklub i Vissenbjerg på Fyn. Så kom samfunds- og familiekonsulenten Jakob Olesen til området, og der begyndte at ske ting og sager.

    "Vi begyndte at fortælle om børneklubben på den lokale skole, og at børnene har mulighed for at høre bibelhistorie," fortæller Jakob Olesen.

    Børnene i klubben begyndte stille og roligt at tage deres venner med.

    "Nu kommer der en trofast gruppe på omkring 15 børn, som primært kommer fra hjem, som ikke kender så meget til kirke og kristendom."

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér