Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

21.12.2017

Stod sammen om julespaghetti

I Troldhede arrangerede byens kirke og missionshus sammen "Julespaghetti"
I Troldhede er arrangementet "Julespaghetti" er et godt eksempel på det gode samarbejde, der er mellem byens kirke og missionshus.

    "Godt 80 forventningsfulde børn og voksne var mødt op i kirken den 15. december til julespagetti. Her kom 'julemanden' på besøg for at hjælpe præsten med at fortælle om julens budskab. Efter gudstjenesten blev der serveret flæskesteg med lækkert tilbehør og ris à l’amande i missionshuset. Der var leg omkring juletræet, og til sidst fik børnene slikposer," fortæller Karin Neesgard Nielsen.

    "Selvom der i vores missionshus kun kommer to børnefamilier, oplever vi en meget stor tilslutning til kirkens familiearrangementer. Samarbejdet mellem folkekirke og missionshus er formidabelt. Vi oplever også, at mange børn kommer i vores børne- og juniorklub.

    Der er så meget potentiale i at møde mennesker med evangeliet i vores by. Vi kender hinanden på tværs af idrætsforening, folkeskole, børnehave og kirke. Fællesskabet på tværs, gør, at man bakker op om hinandens arrangementer."

Kilde: Indre Missions Tidende

Foto: Karin Neesgaard NielsenLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér