Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

11.11.2017

Stor vidnelyst til frivillighedsfest

Region Nord takkede regions frivillige for deres indsats med en god fest. Der var en hyggelig stemning og godt fællesskab. Og mange stod i kø for at fortælle deres vidnesbyrd
Den 28. oktober var der et stort rykind af mennesker fra hele Nordjylland på Bjerget Efterskole. Region Nord havde inviteret alle frivillige til en stor fest for at takke dem for deres indsats. 150 frivillige troppede op, og de fik en forrygende fest med god mad og forskellige indslag.

    "Der var en rigtig hyggelig stemning, og vi nød fællesskabet med hinanden," fortæller Bent Kjær Andersen, der er missionær. Han var glad for den stor vidnelyst, der var.

    "Der var rigtig mange, som stod i kø for at fortælle deres vidnesbyrd."

    Et af de sidste indslag ved festen var en opmuntring til at bede for Region Nord. En lokal leder havde samlet 300 glas, som sammen med bånd og fyrfadslys blev delt ud til alle. Han opfordrede alle til at bede for deres lokale arbejde og for vækkelse i regionen.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér