få teksten læst højt - adgangforalle.dk DK DE UK Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

13.10.2017

Tre studiejobs i IMU

I IM Region Øst er der tre deltidsstillinger ledige i IMU. 'Jeg håber at kunne engagere nogle lokale, yngre mennesker, som bor i Region Øst', fortæller regionsleder Kurt Kristensen
I Indre Mission Region Øst er der lige nu tre deltidsstillinger i IMU. De tre stillinger indgår i et ungdomskonsulentteam.

    "Jeg håber at kunne engagere nogle lokale, yngre mennesker, som bor i Region Øst, for eksempel IMU'ere eller tidligere IMU'ere, som har lyst til et studiejob," siger regionsleder Kurt Kristensen fra Region Øst.

    "Det er en oplagt mulighed for at give unge mennesker støtte og opbakning til det arbejde, de gør i IMU. Der er brug for medarbejdere, der viser IMU'erne, at de vil dem, og som kan pege på den store værdi, deres arbejde har," uddyber regionslederen.

    Kurt Kristensen fortæller, at en af arbejdsopgaverne er at være i dialog med de lokale ledere med henblik på at udvikle IMU-arbejdet. Han understreger dog, at de konkrete arbejdsopgaver formes efter den enkeltes kompetencer og geografiske placering.

    "De tre nye medarbejdere bliver et team, hvor de kan sparre med hinanden og opleve, at de ikke står alene med opgaverne," forklarer regionslederen. Han ser optimistisk på det nye tiltag: "Vi har tidligere ansat mennesker i lignende stillinger, så jeg tror, det lykkes."

Du finder stillingsopslaget her.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
  • Indre Missions Tidende
  • Arkiv
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér