Inspirationsdag gav gode drøftelser af missionsarbejdet

Lørdag den 26. oktober var der inspirationsdag i Region Nord, og godt 80 personer var samlet på Bjerget Efterskole

Godt 80 fra IM-fællesskaberne i Region Nord deltog i inspirationsdagen. Det var anden gang, at regionen arrangerede en inspirationsdag.

Deltagerne fik bla. et spændende fællesmøde, hvor sognepræst Henning Smidt satte fokus på relationen mellem det lokale IM-fællesskab og kirken. Med udgangspunkt i biskoppernes rapport om gudstjenestens indhold fik deltagerne nogle spørgsmål, som de skulle vende med hinanden.

    Inspirationsdagen bød også på forskellige workshops.

    »Det var rigtig godt, at der var lagt op til, at vi skulle være lidt aktive. Der var workshops i forskellige lokaler, som man skulle gå rundt til, og man fik små opgaver eller drøftelser, man skulle engagere sig i,« fortæller Brita Skands fra Hirtshals.

    Man havde i forvejen spurgt formændene for IM-fællesskaberne i regionen om at medbringe deres programmer, så de andre deltagere kunne blive inspireret af, hvad der foregår rundt omkring i regionen. I løbet af dagen var der også indlagt pauser, så IM-vennerne kunne få snakket med hinanden.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer