322 tilmeldt Konfirmandkursus

I 2020 deltager rekordmange unge i to uger med intensiv efterskoleliv og undervisning på årets Konfirmandkursus

322 unge har tilmeldt sig Konfirmandkursus 2020. Det er det højest antal tilmeldte i Konfirmandkursets historie. IMU’s landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen, der er formand for konfirmandkursusudvalget, glæder sig over den store interesse for kurset.

    »Jeg ser det som udtryk for, at Konfirmandkurset virkelig rammer et behov, og at undervisningen, der gives, er af høj kvalitet. Det er et kursus, der kombinerer både efterskoleliv, fællesskab og kristendomsundervisning,« siger Niels Hankelbjerg Mortensen, der også peger på efterskolernes store indsats.

    »Vi har et fremragende samarbejde med efterskolerne omkring Konfirmandkurset. Det er tydeligt at mærke, at det har høj prioritet for efterskolerne.«

    Konfirmandkurset foregår på fire efterskoler. Der er stadig plads på to af kurserne, nemlig på Hedemølle Efterskole og på Frøstruphave Efterskole. Man kan tilmelde sig på konfirmandkursus.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer