Fællesskabet har bredde

SKIVE: Omsorg og bredde er nogle af de ord der kendetegner Indre Mission i Skive, som i næste weekend er værter for Indre Missions Årsmøde

Det lokale Gospel-kids i Skive skal medvirke ved det store fællesmøde lørdag aften på Indre Missions Årsmøde. Børnene i Gospel-kids i Skive kommer fra en bred sammenhæng, og det billede kendetegner også IM-fællesskabet i missionshuset.

     »De fleste af børnene i Gospel-kids kommer fra familier, der ikke har deres gang i missionshuset. Vi har også en flok i fællesskabet, som er begyndt at komme trofast i missionshuset, efter de har deltaget i vores kristendomskursus, som vi har afviklet i flere omgange,« forklarer Keld Burchardt, der er formand.

     Det præger fællesskabet, at der er den bredde.

     »Vi hører fra mange, at der er en speciel varme og omsorg i fællesskabet, som gør, at det er godt at komme i missionshuset. Man føler sig hjemme,« siger formanden, som fremhæver betydningen af, at de for tre år siden fik et nyt missionshus.

Gejst og optimisme

»Det giver en gejst og optimisme til fællesskabet, som gør, at man inviterer venner og naboer med.«

     I forbindelse med Årsmødet bliver der to gange mulighed for at se og hænge ud i missionshuset. Det sker både om eftermiddagen og om aftenen efter Årsmødet, hvor IMU inviterer til hygge.

    Lige nu tæller IMU i Skive ti unge, mens der er seks i teenklubben og det samme i børneklubben. Gospel-kids ligger på 12-15 børn. Til de almindelige møder kommer der 40-50. På seniorområdet er der en eftermiddagscafé, hvor der kommer 25-30.

     »Nogle gange har de nogle aktuelle emner på programmet, og så kommer der nogle fra byen, som ellers ikke kommer i missionshuset,« siger Keld Burchardt, der mener, at IM-fællesskabet har én stor udfordring.

    »Vi håber, at flere yngre familier vil få øje på Skive.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer