Hvide Sande samlede ind for at nå ud

Forårsmarkedet i Hvide Sande er populært. Markedet rejser hvert år penge til, at bladet Et ord med på vejen kan blive delt ud i byen

Uden for menighedshuset i Hvide Sande er der ikke mange mennesker at se. Men indenfor er der til gengæld godt fyldt. Det er tid for det årlige forårsmarked, hvor der bliver samlet penge ind til bladet Et ord med på vejen.

    Der er både tombola, lykkehjul og markedsboder, som hurtigt bliver bemandet efter en kort andagt og nogle sange fra det lokale Gospel-kids-kor.

    Der er en livlig summen, og mange bliver hængende til en kop kaffe og en portion eller to af den kartoffelsuppe, som hvert år bliver serveret gratis for alle, der har lyst.

    Sonja Hoff, som er med til at arrangere markedet, fornemmede, at deltagerne havde en god eftermiddag. »Når folk handler og bliver for at spise med, må det have været en god oplevelse,« vurderer hun.

Vigtigt missionsmateriale

Når 1.500 blade skal deles ud, skal der mange mennesker til. I Hvide Sande er der 17 hold á fem personer, som uddeler bladet.

    »Det er et vigtigt missionsmateriale, som når ud og er tilgængeligt for alle i byen. Det er uforpligtende. De behøver ikke møde op i kirke eller missionshus, men får det leveret ved døren. Jeg tror, Gud arbejder på forskellig vis med forskellige personer, og jeg tror, Et ord med på vejen betyder mere, end man lige tror,« siger en uddeler.

    Selve uddelingen er ikke en kompliceret opgave ifølge uddeleren Eva.

    »Det er en lille ting at gøre, men jeg håber at være med til at sætte noget i gang,« siger hun.

 

Det er en god måde at få frisk luft og være sammen med mine børn. Det er en gåtur, der giver mening, siger Majbrit Nielsen, som skrev sig op til to ruter.

 

 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Medarbejderkonferencen fokuserede på Bønnens År
Heidi og Camilla oplevede deres nye kolleger som målrettede mennesker, og det gav dem meningsfulde samtaler .
Flere efterspørger retræte
Alle pladser var optaget på retræten, der i vinterferien rykkede ind på Sundevedcentret i Sønderjylland. 
Pris til frivillige på Kærshovedgård
Frivillige fra Røde Kors og Bording Bibelcafé har modtaget Finn Nørgaard-prisen.

Annoncer