De bygger nyt missionshus i Jelling - indremission.dk
De bygger nyt missionshus i Jelling
De bygger nyt missionshus i Jelling

15.01.2018

De bygger nyt missionshus i Jelling

I de seneste par år er der flyttet så mange yngre familier til Jelling, at der har været kamp om at få en stol til møderne.
Kampen om stolene har fået nogle familier til at overveje, om det kunne betale sig at tage af sted.

    "En af de unge familier sagde til vores generalforsamling, at de nogle gange overvejer, om de skal tage til møde, når de kan se, at de først kommer fem minutter før mødestart, og de ved, at de risikerer ikke at kunne få en stol at sidde på," fortæller Thomas Lindegaard, der er formand.

    "Det er én af grundene til, at vi bygger et nyt 'Menighedshus', som missionshuset hedder i Jelling. Det vil være ærgerligt, hvis nogle vælger at blive væk fra det kristne fællesskab, fordi der ikke er plads nok."

    Han skønner, at omkring 125 personer knytter til ved Indre Mission. Der en god gruppe på omkring de 40 år, og så er der inden for de seneste år kommet omkring syv yngre familier til.

    "Det giver positive pladsproblemer med de nye i fællesskabet, når der samtidig generelt er en stor trofasthed og mange børn ved møderne," forklarer han.

    Det nye missionshus er på cirka 550 kvadratmeter og budgettet er på otte millioner kroner. Det bliver bygget på en grund, der støder op til en af indfaldsvejene til Jelling. Det giver en helt anden synlighed for borgerne i Jelling end det gamle hus, der ligger centralt i byen, men gemt inde bag forskellige bygninger.

    "Vores nye menighedshus bliver langt mere synligt, så jeg vil påstå, at hvis man spørger en jellingborger om et halvt år, hvor det er, så ved de det," forklarer formanden.

    Han håber at have en byggetilladelse i hånden, så de kan sætte spaden i jorden omkring 1. april, og at huset står omkring årsskiftet.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: