Ny engelsk café er en stor succes
Ny engelsk café er en stor succes

31.01.2018

Ny engelsk café er en stor succes

KØBENHAVN: Internationalt Kristent Center (IKC) har oprettet en cafe i missionshuset Bethesda, hvor internationale studerende kan træne deres engelskkundskaber i hyggelige rammer.
Flere af de internationale studenter i IKC i København ville gerne have mulighed for at øve deres engelske færdigheder ud over den undervisning, de får. Det har fået IKC til at oprette en engelsksproget café.

Julia Crellin    "Formålet er, at studenter kan komme og tale engelsk med hinanden og hygge sig sammen," fortæller Julia Crellin, der er én af medarbejderne i caféen. Hun fortæller lidt om programmet.

    "Det hele er meget uformelt, men ind imellem er der kaffe og snak ved bordene. Vi har lavet nogle spørgsmål, som kan hjælpe snakken lidt i gang, hvis der er brug for det. Planen er også at have nogle fælles aktiviteter. Det kan for eksempel være et spil, vi spiller sammen."

    Caféen åbnede første gang den 19. januar i missionshuset Bethesda.

    "Vi er meget glade for, at der kom så mange studerende," fortæller Julia Crellin.

Frem over har caféen åbent hver onsdag eftermiddag. Den er én af flere tiltag, som IKC har gang i. De tilbyder blandt andet også undervisning i dansk og engelsk, lektiehjælp og har en bibelstudiegruppe.

Læs mere om IKCs arbejde i København på deres hjemmeside.

 

 

 

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: