Promissio og IM-genbrug vil samarbejde
Promissio og IM-genbrug vil samarbejde

19.02.2018

Promissio og IM-genbrug vil samarbejde

Promissio og IM-genbrug har lavet en aftale om, at de vil arbejde på at åbne nye, fælles genbrugsbutikker.
Freder Ruby Østergård"Genbrug er en god måde at få penge til arbejdet, og vi synes, at det er godt at gøre det sammen med en anden organisation," fortæller Promissios generalsekretær Frede Ruby Østergård. Promissio har i dag seks butikker sammen med Mission Afrika, og har tidligere haft en butik på Fyn sammen med IM-genbrug.

    Frede Ruby Østergård er glad for aftalen med IM-genbrug. "Vi har en del bagland, der er fælles, og derfor er det oplagt med et samarbejde med Indre Mission. Vi ser det også som en stor fordel, at genbrugsbutikkerne både støtter mission i Danmark og mission rundt omkring i verden," siger generalsekretæren. 

    Genbrugsleder i IM Eigil Bjerg Mikkelsen er enig. "Vi har gennem længere tid forsøgt at åbne nye genbrugsbutikker, men det har været svært. På steder, hvor både Promissio og Indre Mission har mange venner, og hvor vi ikke har en butik i forvejen, vil vi prøve at starte nye butikker, til gavn for begge parter".

    Hvornår den første butik åbner kan de to ledere ikke sige noget om endnu. 

-------------------------------------------

FAKTA: Indre Mission har 32 genbrugsbutikker fordelt over hele landet, og indtægterne fra butikkerne udgjorde i 2017 14% af Indre Missions samlede indtægter. Læs mere på imgenbrug.dk.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: