Skiftedag på Indre Missions Tidende
Skiftedag på Indre Missions Tidende

30.09.2016

Skiftedag på Indre Missions Tidende

Den 1. oktober er en markant skiftedag på IMT
Holger Skovenborg fratræder som ansat på IMT, og Peter Nord Hansen fratræder som ansvarshavende redaktør.

    Holger har været ansat på IMT gennem de seneste 23 år, heraf de seneste 16 år som redaktionschef. Med Holger har IMT på fornem vis navigeret gennem en tid med blandt andet organisatoriske omlægninger og presset økonomi og oplagstal. Holger er velkendt for sin teologiske indsigt, sit økonomiske overblik og sine stærke journalistiske kompetencer.

    Gennem de seneste ca. halvandet år har Holger varetaget hvervet både ved IMT og som forlagschef for Forlagsgruppen Lohse. Fremover skal Holger alene fokusere på Forlagsgruppen, når Asbjørn Asmussen tiltræder som kommunikationschef og ansvarshavende redaktør for IMT.

   Som ansvarshavende redaktør har vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen haft ansvaret gennem de seneste 18 år. Dette hverv er blevet varetaget med Peters sædvanlige teologiske og organisatoriske skarphed og klarsyn.

    Tak til Holger og Peter for jeres store virke ved IMT. Gennem årene har IMT vist sig som vores gode foreningsblad, der bygger op i livet med Jesus samt bringer os sammen i bevægelsen, med nyheder fra arbejdet rundt om i landet – særligt fra eget arbejde, men også med andre artikler, der er relevante ind i det lokale arbejde eller landsarbejdet.

    Asbjørn Asmussen bliver som kommunikationschef fremover tilforordnet Hovedbestyrelsen.

Jens Medom Madsen
Generalsekretær

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: