Ti gode og udfordrende år med Stjernen
Ti gode og udfordrende år med Stjernen

19.04.2018

Ti gode og udfordrende år med Stjernen

AARHUS: Tiårsdagen for indvielsen af missionshuset Stjernen i den jyske hovedstad blev markeret på festligste vis den 14. april med et indholdsrigt program.
Det begyndte med stort fødselsdagskagebord, og så var der et mindre foredrag om vækkelsen i Aarhus. Det blev fulgt op af en videofilm om livet i missionshuset gennem ti år, og så stod den på festmiddag og en festaften med entertaineren Hans Jørn Østerby og standupkomikeren Jakob Svendsen.

    Erik Nørgaard Nielsen, der er formand for IM-fællesskabet, nævner en af de visioner for Stjernen, som er lykkedes.

    "Vi ville gerne, at missionshuset skulle være et missionscenter, og det er det blevet. Mange benytter Internationalt Kristent Center, som holder til i Stjernen. Vi har forskellige kontorer, som udlejes til organisationer, og de lønnede ansatte i Region Aarhus holder til i huset. Det giver et vældigt liv," fortæller formanden.

Ikke de store kontakter

Han nævner en vision, som stadig er en udfordring.

    "Vi ville gerne, at missionshuset skulle være et åbent missionshus for de lokale i området. Vi har forsøgt med forskellige udadrettede aktiviteter som kristendomskursus eller praktiske arbejdsdage, hvor vi tilbød at komme ud og hjælpe mennesker med forskellige ting. Men det har ikke skabt de store kontakter," siger formanden.

    I fællesskabet står de med en anden udfordring.

     "I vores fællesskab mangler vi de yngre generationer, så vi har fokus på, hvordan vi kan blive et fællesskab, som familierne vælger til. I Aarhus er der mange fællesskaber, de kan vælge imellem, men der er også mange, som forlader byen, når de er færdig med studierne," fortæller Erik Nørgaard Nielsen. 

    Læs mere om fællesskabet i Stjernen og deres arbejde på stjernen.dk.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: