IM's virksomheder slutter over budgettet
IM's virksomheder slutter over budgettet

16.11.2017

IM's virksomheder slutter over budgettet

"Gode gaver og succes for virksomhederne giver mulighed for at udvikle IM's arbejde", siger økonomichef Leo Christensen
Umiddelbart efter sommerferien opjusterede IM forventningerne til sine virksomheder med ca. en million kroner for 2017. Det har nu vist sig at være alt for pessimistisk.

    "Som det ser ud nu, forventer vi, at virksomhederne kan komme ud af året med et flot resultat, der ligger omkring to millioner kroner over det oprindelige budget," fortæller økonomichef Leo Christensen. "I sommer opjusterede vi på grund af flotte resultater på Best Western Hotel Hebron og et flot forsalg på den nye sangbog Fællessang. Nu viser det sig, at sangbogen klarer sig endnu bedre, end vi forventede i sommer. Desuden har vi god indtjening på udlejningsejendomme, og Felix Rejser har haft et rigtig godt efterår," forklarer han.

    Også de testamentariske gaver ventes at slutte to millioner kroner højere end budgetteret, mens de almindelige gaver følger det budget, der blev lagt for et år siden.

    "Det er fantastisk at opleve, hvor mange der faktisk bærer med på IM's økonomi, og det stiller os i den glædelige situation, at vi har mulighed for at udvikle IM's arbejde løbende," siger Leo Christensen, der er meget fortrøstningsfuld, efter at indtægterne for årets første 10 måneder er gjort op.

    "Ved udgangen af oktober mangler vi stadig ca. 3,5 millioner kroner, før gavebudgettet for 2017 er nået, men vi ved fra tidligere år, at en stor del af årets gaver kommer i løbet af årets sidste måneder. Vi håber og beder derfor om, at mange igen i år vil huske Indre Missions arbejde, når julegaverne skal fordeles," siger økonomichefen.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: