Hjem-Is overraskede børn på sommerlejr

Børnene på Lyngsbo fik lov at vælge lige den is, de ville have

Børn fra Lunderskovkredsen i Søndagsskolerne har været på sommerlejr på lejrstedet Lyngsbo ved Fredericia. 78 børn fra Vejen, Vamdrup og Lunderskov fik en herlig sommerlejr med solskin, venner, slik og bibel. Og så var der lige årets overraskelse.

    "Vi blev kontaktet af nogle glade mennesker, der ville give os en gave. De var så taknemlige over, at vi er en gruppe ledere, der vil bruge vores ferie og tid på at lave lejr for børnene. Derfor havde de bestilt Hjem Is-bilen til at komme ud til os, for at vi alle kunne få is," fortæller Lene Præstholm, der var en af lederne.

    "Det var en fed overraskelse, og det lykkedes os at holde det hemmeligt for børnene. De blev noget overrasket, da Hjem-Is-bilen kom kørende med ringende klokke. Så kunne de bare vælge den is, de ville have. Børnene syntes, det var vildt, at de ikke skulle betale, og at der var nogle, der havde det som gave." 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer