Ny præst til Bramming Frimenighed

Der var flag og feststemning, da Bramming Frimenighed søndag den 16. september indsatte Peter Edlef Nissen som ny præst i menigheden

Indsættelsen skete ved en gudstjeneste på Sydvestjyllands Efterskole, hvor sognepræst Bent Skovhus fra Sædding Kirke ved Esbjerg forestod selve indsættelsen.

    Menighedens formand Ole Toft Hansen bød den nye præst velkommen og beskrev ham som "en erfaren og dygtig mand med hjertet på rette sted."

    41-årige Peter Edlef Nissen er gift med Bodil og er kommet til Danmark efter flere år i Storbritannien, hvor han har studeret teologi og de sidste to år har været præst i Wrexham i Wales. I Bramming skal han være præst på halv tid og samarbejde med Mathias Secher Rom, der har været menighedens præst i seks år og fortsætter på nedsat tid.

    Bramming Frimenighed er stiftet i 2012 og tilknyttet Evangelisk Luthersk Netværk og Indre Mission. Det fleste gudstjenester holdes i Bramming Missionshus.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer