Region Nord · Tværkulturelle lejre
Foto: Egon Nielsen, Brønderslev

Tværkulturel kristen sommerlejr

02. - 06. juli 2018

Lejren er på Hørby Ungdomsskole.
Lejren arrangeres i samarbejde med IM og LM.
Der er program for alle aldersgrupper samt tolke med på lejren.
Spred budskabet og få folk til at melde sig til -  der bliver rift om pladserne.

Spred rygtet om lejrene

"Kender du nogen, der er nydansker, migrantarbejder eller flygtninge, så fortæl dem om sommerlejrene og giv dem et program," opfordrer Krista Rosenlund Bellows, landsleder for Indre Missions Tværkulturelle Arbejde (IMTA).

Det er ikke sikkert, at nydanskere ved, hvad en kristen sommerlejr er for noget. Derfor er det en god idé at forklare det, samtidig med at man giver dem et program.

"Man kan for eksempel fortælle dem, at der er aktiviteter for alle aldersgrupper, og at det er kristne lejre, som er åbne for alle. Der vil være en god blanding af både bibeltimer, samtalegrupper og fritidsaktiviteter, leg og underholdning," siger hun.

Den tværkulturelle konsulent nævner også, at man kan fortælle om de tværkulturelle kristne sommerlejre til den lokale præst eller sognemedhjælper.

"De kender måske nogen, som kan have glæde af at deltage," siger Krista Rosenlund Bellows, der også gør opmærksom på, at kontanthjælpsmodtagere og asylansøgere har mulighed for at få et økonomisk tilskud til lejropholdet.

 

 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: