Region Nord · Cecilie Sønderby Christensen

Cecilie Sønderby Christensen

Ungdomskonsulent
Strandvej 1
9560 Hadsund
T: 28159906

Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset i Aalborg, hvor jeg har haft nogle skønne år i Aalborg IMU i gymnasietiden og under min uddannelse i sociologi. I dag bor min dejlige mand, Thomas, og jeg i Hadsund, hvor Gud har lagt os på hjerte at tage aktiv del i lokalsamfundet.
Jeg har gennem mit livs glæder og udfordringer mærket værdien af en god lejr, en god leder, et godt fællesskab og udholdende forbøn på egen krop. Det brænder jeg for at kunne give videre, til dem jeg er sat til at være iblandt, så endnu flere kan komme til at opleve Guds ubetingede kærlighed.
Hvis du vil vinde nogle point hos mig, så elsker jeg et godt brætspil over en skål chips, eller en god snak over en kop et-eller-andet, hvor vi tillader os selv at gruble og være helt ærlige om de ting, der er svære at forstå. Ingen korrekte svar. Det er for nemt.

Fokusområder

  • Teenagere
  • Unge

Jeg kan tilbyde

Ledersparring

Står du som ung i en lederrolle eller leder du teenagere eller unge, så hiv endelig fat i mig, hvis du har brug for en at sparre med. Husk på at ledelse ikke nødvendigvis er organiseret. Mange kristne forbilleder leder gennem deres personlighed og i hverdagssituationerne.
Hvis dit udvalg eller din bestyrelse har brug for en at dele jeres udfordringer og problematikker med, så deltager jeg gerne i et møde med jer.

Opstart af nye projekter

Vil du gerne åbne en ny IMU forening, lave en evangeliserende happening i din by, oprette en åben bibelstudiegruppe eller arrangere en retræte? Eller har du nogle helt andre idéer, som du ikke ved, hvordan du får sat i værk? Lad os se på hvilke muligheder der er for at realiserer jeres visioner. Måske kan jeg hjælpe.

Forkyndelse og undervisning for teen og IMU

Mangler I en til at forkynde, undervise, lave workshop, give input eller komme med et oplæg i jeres teenklub eller IMU, så kommer jeg gerne. Jeg kan godt lide, at der sker mere, end at jeg kører på i en lille time, mens I lytter, så derfor kan I næsten altid regne med at blive inddraget på forskellige måder. Emnet for aftenen kunne eksempelvis være nadver, tro og tvivl, Jesus siger ”Jeg er”…, evangelisation, eller nådegaver, men hvis der er et bestemt emne, som I gerne vil arbejde med, så spørg endelig.

Forbøn og sjælesorg

Vil I gerne tilbyde forbøn eller sjælesorg til en IMUaften eller et andet arrangement for unge er I meget velkomne til at ringe til mig. Kæmper du selv med troen, selvværdet, relationer, eller ramler hverdagens småting for dig, vil jeg også meget gerne lytte til dig, tage en snak om, hvor Gud er midt i det hele, hjælpe dig videre og bede for dig.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: