Årbog 2018

22.05.2018

Årbog 2018

Indre Mission har netop udgivet årbogen, der stiller skarpt på bevægelsens arbejde det seneste år og drømmene for fremtiden
Årbog 2018I impuls nr. 10, som netop er sendt til alle abonnenter, er temasiderne skiftet ud med dette års årbog. 

    Årbogen indeholder formandsberetning, arbejdsberetninger og Indre Missions regnskab for 2017. Den giver således et indblik i, hvor bevægelsen står lige nu og løfter desuden sløret for nogle af de drømme, ledelsen har for det fremtidige arbejde. 

Kæmper for sund kristendom og vækkelse

Hans-Ole Bækgaard ligger i sin formandsberetning ikke skjul på, at Indre Mission stadig er en vækkelsesbevægelse, der ønsker at fastholde og fremme en klassisk og central forkyndelse af frelse og fortabelse. 

    Det gælder i mødet med venner og familie, hvor den enkelte har et ansvar for at være opmærksom på åndelig sløvhed. Det har også betydning for den forkyndelse, der bliver lyttet til, og som iflg. Hans-Ole Bækgaard i vores tid ofte hviler på individuelle følelser og fornemmelser.

Læs hele beretningen her 

Vi vil forkynde Kristus og nå længere ud

Medlemmer af Indre Missions hovedbestyrelse uddyber i to artikler det fokus, der er sat for arbejdet i de kommende år. 

    Det er Bibelens Kristus, der skal forkyndes, og det skal ske gennem nye relationer og fællesskaber, der kan rumme et samfund under forandring. 

Samarbejde og nytænkning

Generalsekretær Jens Medom Madsen tager i sin arbejdsberetning på rundtur i de fem regioner. Han konstaterer, at ændrede livsmønstre og befolkningssammensætninger udfordrer, men også giver nye muligheder for missionsarbejdet. Han glæder sig desuden over de mange nye medarbejdere, der i denne tid bliver ansat og er med til at præge det daglige arbejde i Indre Mission. 

Overskud kræver handling

Regnskabet for 2017 varsler endnu mere mission. Gavetallet er steget, selv om gaverne kommer fra færre hænder. Virksomhederne satte i 2017 igen rekord og har bidraget med 12,9 mio. kr. mod 12,1 mio kr. i 2016.

    Den styrkede økonomi skal bl.a. gå til ansættelse af flere medarbejdere, der kan styrke missionsarbejdet i Danmark. 

Læs beretninger og se regnskabet i Årbog 2018 herKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: