Bethesdas Unge lukker ned

25.10.2017

Bethesdas Unge lukker ned

Ungdomsarbejdet i missionshuset Bethesda i København har besluttet at lukke arbejdet ned
Ungdomsarbejdet i det københavnske missionshus har længe lidt under så lav en tilslutning, at det nu er besluttet at aflyse alle planlagte møder.

    "Det er med grædende BU-hjerte, at jeg må meddele at BU hermed er gjort hvilende," skriver IMU-formanden Sonnich Thacker på Facebook. Beslutningen er taget i samråd med IMU's landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen, som fortæller, at de øvrige IMU-fællesskaber i Herlev og på Frederiksberg er indbudt til en drøftelse af fremtiden for Indre Missions ungdomsarbejde i København. Mødet finder sted den 24. november i Bethesda, og alle interesserede kan tilmelde sig til Bethesdas kontor eller direkte til landslederen.

    Bethesdas Unges historie går tilbage til 1950'erne, hvor de unge begyndte at samles efter søndagsmødet. Efterhånden fik Bethesdas unge deres egen mødeaften med et selvstændigt program, og fællesskabet oplevede sin storhedstid i 70'erne, hvor Bethesda var center for et omfattende ungdomsarbejde i hovedstaden.

    Både landsleder Niels Mortensen og de lokale missionsfolk håber på, at der igen kan skabes grundlag for et ungdomsarbejde i den københavnske midtby.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: