Børneledere på inspirationskonference
Børneledere på inspirationskonference

12.03.2018

Børneledere på inspirationskonference

Esther Jensen og Karin Krogager var to af de 170 børneledere, som fik nye redskaber til deres tjeneste
170 børneledere mødtes til konference på Grejsdalens Efterskole for at få ny inspiration til deres arbejde med at bringe evangeliet til børnene. Bag konferencen stod Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Evangelisk Luthersk Netværk og Børne- og UngdomsOase.

    Temaet "Du er ikke alene" blev udfoldet i flere foredrag, og deltagerne kunne vælge mellem 18 forskellige seminarer.

    Esther Nymann Jensen fra Odense var særligt fokuseret på unglederes trivsel, og hun havde valgt et seminar, hvor hun kunne få flere redskaber.

    "Det er vigtigt, at vi konkret ser unglederne og spørger ind til deres mening, og at vi er konkrete i vores forventninger til dem," siger hun.

    Hanne Lund fra Lystrup lidt uden for Aarhus var optaget af, hvordan man kunne bygge bro mellem kirken og børneaktiviteterne. Ved siden af sad Karin Krogager fra Vejle, som er en helt ny børneleder.

    "Jeg har fået meget ud af at være på et seminar om digitale medier og børn, og hvordan vi kan møde børnene i det," fortæller hun.

    Flere børneledere havde også taget turen fra Nordjylland, blandt andet kultur- og kirkemedarbejder Pia Jensen fra Nørre Uttrup Kirke i Nørre Sundby.

    "Det er første gang, at jeg er på konference, så det er skønt at være sammen med så mange frivillige og høre om, hvordan de gør det andre steder," siger hun.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: