DR søger 30 årige
DR søger 30 årige

05.04.2018

DR søger 30 årige

Indre Mission har fået en henvendelse fra Danmarks Radio, der søger 30 årige til et kort snak om, hvor de er i livet
Hvis det er noget for dig, eller du kender en, der kunne have lyst til at medvirke, så kontakt journalist og digital fortæller Mette Mohr Martensen, der skriver følgende om projektet i sin mail:

    Jeg er journalist på dr.dk på en redaktion, hvor vi i starten af maj udkommer med et tema om at være 30 år. Derfor leder vi efter kvinder og mænd, der er 30 i dag.

    Vores idé er at samle en række 30-årige danske mænd og kvinder i én artikel, hvor alle ultrakort skal svare på spørgsmålet: ’Er du der, hvor du troede, du ville være som 30-årig’? Nogle af historierne, vil vi gerne folde ud i en større, selvstændig artikel. Og så skal vi bruge et simpelt portrætfoto, som skal tages af en af vores fotografer.

    Vi vil gerne tale med 30-årige, der bor forskellige steder i landet – og som er forskellige steder i deres liv.

    I første omgang vil det dreje sig om et mini-interview med omkring tre spørgsmål over telefonen, der tager udgangspunkt i, om personen er der, hvor han/hun havde forestillet sig – og drømt om. Det kan handle om både små og store ting.

    Artiklen vil blive publiceret på dr.dk og vil også kunne findes på DR’s Facebooksider.

    Hvis det lyder som noget for en af jer - eller I kender en, så må I meget gerne skrive til mig her på Facebook, på mohr@dr.dk eller ringe til mig på 30271855.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: