Fælles missionsindsats styrkes
Fælles missionsindsats styrkes

27.01.2018

Fælles missionsindsats styrkes

Indre Mission og KFUMs Soldatermission vil styrke samarbejde om at udbrede evangeliet.
Indre Mission og KFUMs Soldatermission har fokus på, hvordan de kan udnytte hinandens kompetencer og ressourcer forskellige steder i landet, således at missionsindsatsen styrkes.

    "Vi vil gerne samarbejde om, hvordan vi kan finde vej i fælles udfordringer, og hvordan vi kan udnytte de muligheder, vi har for at rekruttere nye medarbejdere, der kan arbejde sammen et lokalt sted," forklarer Per Møller Henriksen, der er generalsekretær i KFUMs Soldatermission.

    Jens Medom Madsen, der er generalsekretær i Indre Mission, nikker: "I mange år har vi haft et godt samarbejde med KFUMs Soldatermission på landets soldaterhjem. Jeg håber, at vi kan udbygge samarbejdet."

Ansætte medarbejdere sammen

Det kunne for eksempel være i Vordingborg.

    "Vi har et stort velholdt soldaterhjem i Vordingborg, og vores største udfordring er, at der ikke er et åndeligt fællesskab omkring soldaterhjemmet. Der er ikke et IM-fællesskab eller noget lignende inden for mange kilometer. Derfor er det svært at fastholde medarbejdere med den profil, vi gerne vil have.

    Det kunne være spændende, hvis vi kunne ansætte et lederpar, hvor den ene var ansat af Indre Mission og kunne arbejde inden for det felt, og den anden var leder af soldaterhjemmet," forklarer Per Møller Henriksen, der er generalsekretær i KFUMs Soldatermission.

    Jens Medom Madsen er helt med på ideen, hvis tid og muligheder viser sig rigtige.

    "Det kunne være en optimal måde at udfolde missionsinitiativer i området, hvor soldaterhjemmet var en ramme for arbejdet," siger generalsekretæren.

Fælles ansættelse på Bornholm

På Bornholm har de to organisationer allerede indledt et samarbejde om en fælles ansættelse. Bag initiativet står øens soldaterhjem og kredsbestyrelsen for Indre Mission.

    "Vi har brug for tre volontører, men har i de sidste år kun haft to, og det er frustrerende," forklarer Lars Lund, der er soldaterhjemsleder. Samtidig er der ikke nogen ungdomskonsulent på øen.

    "Derfor er vi gået sammen om at lave en kombineret stilling ved den tredje volontør, som skal arbejde henholdsvis 27 timer på soldaterhjemmet og 10 timer i IMU's teenarbejde," siger Lars Lund.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: