Formandsforum stod for mødelederkursus
Formandsforum stod for mødelederkursus

23.11.2017

Formandsforum stod for mødelederkursus

Missionshuset i Korning dannede rammen om et nyt tiltag for 21 mødeledere i området




I den østlige del af Region Midt er der lavet et formandsforum fra ni IM-fællesskaber, som mødes to gange om året til inspirations- og visionssnak. De planlægger også fire til fem årlige fællesaftener, som foregår på skift i missionshusene. IM-fællesskaberne er Horsens, Stouby, Løsning, Hedensted, Øster Snede, Kragelund, Lindved, Tørring og Korning.

    For nylig havde formandsforummet taget et nyt initiativ. De havde arrangeret et mødelederkursus, hvor 21 garvede og potentielle mødeledere deltog. Missionær Jørgen Bloch stod for undervisningen. Programmet bestod af flere oplæg som "Hvorfor vi tager til møde?", "Form og struktur" og en praktisk konkret gennemgang af mødeledelse.

    "Det var en meget lyttende og spørgelysten flok, så der kom mange spørgsmål og kommentarer, hvilket Jørgen Bloch også lagde op til i sin gennemgang," siger Karen Birthe Nørgaard, der er formand for IM i Korning.

    "Vi fik en fantastisk dag med god undervisning, der hele tiden pegede hen på, at det ikke er mødelederen, der skal være i centrum, men mødelederen skal i stedet pege hen på Gud, der altid skal være vores møders egentlige anledning. Undervejs fik vi god inspiration og gode ideer fra hinanden."

Kilde: Indre Missions Tidende



Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: