Forsøgsprojekt i Vordingborg fik god start
Forsøgsprojekt i Vordingborg fik god start

06.06.2018

Forsøgsprojekt i Vordingborg fik god start

SYDSJÆLLAND: En annonce i avisen skulle afklare, om der var nogen i byen, der var interesseret i et forkyndende møde
Indre Mission og KFUMs Soldatermission har et samarbejde i gang om, hvordan de kan styrke missionsindsatsen forskellige steder i landet. Det har udmøntet sig i et konkret initiativ i Vordingborg. Det begyndte med, at regionsleder Kurt Kristensen i Region Øst indrykkede en annonce i den lokale avis i Vordingborg.

    "Som et forsøg ville vi indrykke en annonce for at gøre opmærksom på, at Indre Mission og KFUMs Soldaterhjem arrangerede et forårsmøde på soldaterhjemmet for alle, som kunne have interesse i at deltage i et forkyndende møde i denne sammenhæng. Det kunne være, at der var nogle, vi ikke kendte i byen, som gerne ville være med," fortæller Kurt Kristensen.

    Forårsmødet foregik den 28. maj og indeholdt forkyndelse, rundvisning på soldaterhjemmet og en fælles drøftelse af fremtidsperspektiver for et muligt kristent fællesskab.

    "Jeg ville være glad, hvis der kom fem til mødet, men vi var 14 personer," fortæller en tilfreds regionsleder.

    "Det gik over al forventning. Der kom flere, som vi ikke havde set før, og flere af dem var interesseret i at mødes igen. Derfor er det planen, at vi forsøger os med et møde igen til efteråret."Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: