Gospel-kids i gaveregn
Gospel-kids i gaveregn

19.03.2018

Gospel-kids i gaveregn

Weekendens Gospel-kids Festival havde rekordmange deltagere og bød på en helt ny udgivelse af de populære Gospel-kids sange
306 børn sang for 650 tilhørere på Gospel-kids Festival på Sydvestjyllands Efterskole i Bramming i weekenden. I forbindelse med arrangementet udkom også den nye CD Gaveregn. Det blev fejret ved, at børnene sang syv af sangene fra CD'en og sluttede af med en gaveregn af konfetti.

"Den største oplevelse er at stå så tæt på og høre børnenes stemmer på første parket. Jeg kunne virkelig mærke sangglæden, og det er dejligt at mærke, at børnene tager de nye sange fra CD'en til sig fortæller landsleder i IM-musik Benjamin Hougaard.

I år var der som noget nyt en refleksionsvandring for de ældste børn fredag aften på festivalen. Vandringen handlede om Guds gavmildhed og menneskers taknemmelighed, og børnene kunne reflektere over billeder, bede og lave kreative ting.

"Børnene var gode til at udnytte muligheden for stilhed midt i et travlt program," vurderer landslederen.

Camilla og Merle, som begge synger i Aarhus Gospel-kids, var med på Gospel-kids Festival for første gang, og det var de glade for.

"Det er sjovt, og man hygger sig," siger Merle. De er enige om, at det at være sammen med andre børn er noget af det bedste ved festivalen, og de håber begge, at de også skal af sted næste år.

Få smagsprøve på den nye CD og køb den på lohse.dkKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: