IMT bliver til Impuls

24.11.2017

IMT bliver til Impuls

Indre Missions Tidende bliver større, bedre og billigere i 2018
Den 14. januar 2018 udkommer et helt nyt Indre Missions Tidende. Det bliver med et nyt navn, i en ny kvalitet og med et nyt indhold.

    Redaktionsteamet i Indre Missions kommunikationsafdeling har det seneste år arbejdet med en fornyelse af det gode, gamle Indre Missions Tidende, og planen blev godkendt på hovedbestyrelsens møde den 13. november. Fornyelsen skal sikre, at Indre Missions Tidende fortsat kan være et samlende led i Indre Missions arbejde og samtidig kan tiltrække nye abonnenter og læsere. De vigtigste forandringer vil jeg præsentere her.

Nyt navn

Forkortelsen IMT bliver erstattet med det nye navn Impuls. Vi taler fortsat om Indre Missions Tidende, men Impuls vil fremover være bladets officielle navn.

    Med navnet Impuls signalerer vi liv, bevægelse og inspiration, og navnet passer godt til den oplevelse, vi gerne vil, at Indre Missions Tidende skal give sine læsere. Impuls vil forkynde evangeliet, inspirere livet og orientere om alt det, vi finder væsentligt for Indre Missions venner.

Mere indhold

Impuls bliver udvidet med 16 ekstra sider til 48 sider. Det giver plads til flere og mere dybdegående artikler. Vi arbejder med temaer, bedre billeder og en flottere opsætning, og der kommer nye faste indholdstyper og rubrikker til. Impuls bliver på den måde et mere spændende, indholdsrigt og varieret blad. Ungdomstillægget Geist vil også være en del af det nye Impuls og følge med seks gange om året.

Lavere pris

Samtidig med, at bladet bliver større og bedre, sænker vi også prisen med ca. 100 kr. om året. Det betyder, at du som fast abonnent kun betaler 29 kr. for hver udgave af Impuls. Allerede nu byder vi nye abonnenter velkommen med en introduktionspris på kun 49 kr. for de første seks numre. Se også annoncen for vores gode julegavetilbud.

Hver anden uge

Når det kan lade sig gøre på én gang at udvide bladet og sænke prisen, skyldes det, at det nye Impuls fra 2018 kun udkommer hver anden uge. Det vil blive oplevet som et savn af nogle, men vi tror, det er den rigtige vej at gå i udviklingen af Indre Missions Tidende. Det er med til at frigøre de ressourcer, som er nødvendige for at lave et endnu bedre blad. Og det imødekommer også et ønske fra mange af vores læsere.

    Det nye Impuls bliver omdelt af Bladkompagniet, og det betyder, at de fleste abonnenter vil modtage bladet fredag morgen, mens en mindre del finder bladet i postkassen tidligt søndag morgen.

    Med sine 164 år er Indre Missions Tidende Danmarks ældste ugeblad. Bladet er løbende blevet udviklet og har forandret sig meget gennem alle årene, men de seneste år er bladet blevet udfordret af et faldende antal abonnenter og af den digitale udvikling. Vi er overbeviste om, at der stadig er behov for et trykt kirkeligt magasin som Indre Missions Tidende, og derfor glæder vi os til at præsentere Impuls, både for vores mange trofaste læsere og for de nye abonnenter, som vi håber kommer til.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: