IMU'er blev overrasket på Syng den igen
IMU'er blev overrasket på Syng den igen

Mark var begejstret for at være med for første gang

20.10.2017

IMU'er blev overrasket på Syng den igen

Mark var begejstret for at være med for første gang
Det var helt tilfældigt, at Mark Pedersen på 20 år fra Esbjerg IMU var med til Syng den igen lørdag den 7. oktober. Han var blot taget med for at bakke sin ven op, som havde nogle praktiske opgaver ved arrangementet.

»Jeg blev meget overrasket over, at så mange ældre mennesker kunne være samlet om Gud,« siger han begejstret. »Jeg havde aldrig hørt om Syng den igen før, men det var et virkelig fedt arrangement. Havde jeg vidst det, havde jeg inviteret hele min IMU med.«

Mark, som selv havde taget to venner fra Esbjerg IMU med, følte sig meget velkommen ved det populære lovsangsarrangement.

»Det var dejligt at føle sig set af ældre. De har meget godt at fortælle, og de var glade for at se os unge.«

Vi sang for fuld hals

Syng den igen er anderledes end de lovsangsarrangementer, Mark normalt deltager i, men det gjorde ikke noget. Tværtimod.

»Jeg er vant til næsten koncertagtige lovsangstræf med meget høj lyd, men her var lyden lavere, så man faktisk kunne høre de mange mennesker synge med. Det gav et helt andet fællesskab om at lovsynge Gud,« siger Mark.

Særligt Flekkerøyguttenes små vidnesbyrd mellem hver sang gjorde et stort indtryk på Mark og hans venner. Men også en gammel kending som Perleporten vakte glæde.

»Vi sang med for fuld hals, og vi sang også i pausen og på vej hjem i bilen. Det var bare fedt at være med, og vi tog helt vildt glade og ’høje’ hjem,« fortæller han.

Og det er ikke sidste gang, at Mark har været til Syng den igen.

»Hvis jeg er i Danmark næste år, så vil jeg gerne med igen. Og så inviterer jeg Esbjerg IMU med. Jeg tror helt sikkert, at der er nogle af dem, der gerne vil bakke op om sådan et godt arrangement. «Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: