IMU'ere i Åbyhøj samler ind til renovering
IMU'ere i Åbyhøj samler ind til renovering

01.03.2012

IMU'ere i Åbyhøj samler ind til renovering

Der blev cyklet, gået, sjippet og strikket for at samle ind til renovering af missionshuset Tabor
Missionshuset Tabor i Åbyhøj, Aarhus, har brug for en efterhånden meget kærlig hånd. Derfor har husets unge i samarbejde med IM's økonomiudvalg iværksat et stort indsamlingsprojekt for at samle penge ind til renoveringen og på den måde sikre, at de fortsat har et tilholdssted. IMU'erne i Åbyhøj har i den forbindelse påtaget sig den udfordrende opgave at samle 200.000 kr. ind til projektet.

Ifølge planerne skal renoveringen af missionshuset påbegyndes i sensommeren. Renoveringen omfatter både facade og tag samt en grundlæggende indvendig renovering, så bygningens muligheder kan udnyttes bedre og blive til glæde for både husets unge og arrangementer på tværs af det kristne ungdomsarbejde i Aarhus.

Indsamlingen blev skudt i gang lørdag den 18. februar med et stort sponsorløb, der bød på traditionel cykling, men også i kategorierne stavgang, sjipning og strikning blev der talt omgange og pinde. 25 deltagere samlede lidt mere end 51.000 kroner ind. Efter løbene var der café i Tabor med livemusik og caféhygge.

Niels Christian Melgaard, IMT

Kilde: IMT

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: