Indre Mission på engelsk

21.04.2015

Indre Mission på engelsk

Det tværkulturelle arbejde med Krista Rosenlund Bellows i spidsen har stået for at udvikle en ny præsentation af Indre Missions arbejde på engelsk.
Den nye præsentationsfolder vil sandsynligvis primært blive brugt i forbindelse med det tværkulturelle arbejde. Men den er også særdeles velegnet at give til andre engelsktalende, som gerne vil vide, hvad Indre Mission er.

Det er vores erfaring, at mange med udenlandsk baggrund har svært ved at forstå de kirkelige forhold i Danmark med en folkekirke og en række frie og uafhængige kirkelige organisationer. Den nye præsentationsfolder hjælper både til at forstå disse forhold, og præsenterer i det hele taget Indre Mission som bevægelse både, hvad angår formål og arbejdsformer.

Den nye præsentationsfolder på engelsk kan medbringes på rejsen, uddeles til familie og venner i udlandet og bør først og fremmest ligge i ethvert missionshus, hvor engelsktalende kan dukke op og blive en del af fællesskabet. Folderen kan rekvireres fra Indre Missions Sekretariat: sek(at)imh.dk

Teksten fra den nye præsentationsfolder findes også som præsentation på engelsk på Indre Missions hjemmeside.

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: