Ingen grund til at skamme sig

02.09.2017

Ingen grund til at skamme sig

På dette års Event er der ingen grund til at skamme sig. "No shame" er nemlig temaet for IMU's landsdækkende arrangement for teenagere
På dette års Event den 3.-5. november i Vejle er der ingen grund til at skamme sig. "No shame" er nemlig temaet for IMU's landsdækkende arrangement for teenagere.

    "Event vil skabe begejstring," siger kommunikationskonsulent Dorthe Lindbjerg, der står i spidsen for PR-arbejdet omkring Event.

    "Vi vil sætte fokus på, at man ikke behøver at skamme sig over, hvem man er, og at man tror på Gud. Og man behøver heller ikke skamme sig overfor Gud, for vi er alle skabt med værdi og er elsket og villet af Gud," forklarer hun. "Event er typisk første gang teenagerne stifter bekendtskab med et arrangement af sådan en størrelse. Derfor vil vi gerne både undervise og opmuntre dem med verdens bedste budskab," siger Dorthe.

    For at understøtte arrangementets tema er der lavet små klistermærker med "like-hånden", som er kendt fra Facebook. Dem kan deltagerne bruge til at "like" hinanden og give en opmuntring til at være med i Vejle den første weekend i november.

    Se mere på event.imu.dk.

Kilde: Indre Missions Tidende

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: