Kristeligt Pressebureau lukker
Kristeligt Pressebureau lukker

05.03.2012

Kristeligt Pressebureau lukker

Udviklingen har gjort det svært at afsætte Kristeligt Pressebureaus kerneprodukter
I præcis 100 år har Kristeligt Pressebureau forsynet de danske medier med kirkelige nyheder, kommentarer og prædikener, men på sit møde i januar besluttede Indre Missions Hovedbestyrelse at afvikle bureauet med udgangen af februar.

 "Kristeligt Pressebureau har haft en vigtig funktion i mange år, hvor medierne havde svært ved at orientere sig om, hvad der foregik i kirken og de kirkelige organisationer. Med internettet er det blevet meget lettere for medierne, som heller ikke har så stor berøringsangst i forhold til kirken og kristendommen, som de tidligere havde," forklarer Ole Noermark Larsen, som har været redaktør af Kristeligt Pressebureau siden 2006. 

Udviklingen har de sidste par årtier gjort det sværere at afsætte Kristeligt Pressebureaus kerneprodukter, og derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at tiden nu er inde til at lukke bureauet.

Kristeligt Pressebureau er overvejende blevet drevet ved frivillige gaver, som er indsamlet i forbindelse med udgivelsen af et årligt adventsmærkat. Adventsmærkatet vil fortsat udkomme, blot med tilknytning til en anden af IM's arbejdsgrene.

Holger Skovenborg, IMT

Kilde: IMT

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: