Kristendomskursus sætter spor

22.03.2012

Kristendomskursus sætter spor

Indre Mission i Taulov arrangerede Kristendomskursus.dk i missionshuset
Indre Mission i Taulov uden for Fredericia er et lille fællesskab, som efter nytår har prøvet at lave nogle anderledes udadrettede møder.

"Vi valgte kurset 'Kristendomskursus.dk'. Det er en færdig pakkeløsning, som man køber ved Lohse. For ikke at slå et for stort brød op, besluttede vi at starte med at holde fem ud af de ti aftener, kurset indeholder," fortæller Benjamin Graugaard Nielsen, der kommer i IM i Taulov.

"Vi var på forhånd meget spændte på, om der ville være nogen tilmeldinger. Vi havde trykt løbesedler og delt dem ud i alle postkasser i byen, og vi havde lavet 'artikel-lignende' pressemeddelelser og sendt til de lokale ugeaviser, som gladelig trykte dem. Det viste sig at være det sidste, der gav pote. Vi fik fem tilmeldinger fra mennesker, der ikke er brugere af missionshuset."


Forrang på tilmelding

Fem "gamle" og fem "nye" brugere af missionshuset mødtes til spisning, hygge, oplæg og samtale om kristendommen.

"Vi havde på forhånd valgt en leder, der skulle være 'ordstyrer' under samtalen. Det fungerede rigtig godt. Alle deltog med deres tanker, ikke bare om emnet, men også om personlige holdninger og oplevelser," forklarer Benjamin.

"Som afslutning på den sidste aften den 5. marts brugte vi cirka tyve minutter på at evaluere og snakke om, hvad der eventuelt skulle ske fremover. Konklusionen blev meget opløftende, at vi skulle arrangere et forløb igen med opstart til efteråret og meget gerne mere end fem aftener. Der måtte gerne inviteres flere med. Men vi måtte love, at de nuværende deltagere fik personlig invitation og havde forrang på tilmelding."

Anette Ingemansen, IMT

Kilde: IMTKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: