Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Traditionsrig julestue i Vinding

03.12.2017

Traditionsrig julestue i Vinding

Julestuen i Vinding gav afkast i form af et godt arbejdsfællesskab, besøg af mange mennesker og et godt overskud
Julestuen i missionshuset i Vinding ved Holstebro er en fast bestanddel af byens arrangementer op mod jul. I år var det 29. gang, at Indre Mission slog dørene op til en dag med julerier. Forud var gået en uge, hvor alle havde været i gang med forskellige kreative ting som dekorationer, engle, stjerner og mad. Der var blevet indsamlet gevinster og anskaffet juletræer og pyntegrønt.

    "En stor gevinst i ugens løb var arbejdsfællesskabet. Det at være sammen på en anderledes måde gjorde godt. Det indbød også nye til bare at kigge ind og opleve et fællesskab på tværs af generationer," fortæller Inger Kamstrup.

    Mennesker myldrede ind i julestuen, da den åbnede lørdag den 25. november, og dagen igennem summede det af liv. Der var god handel i de forskellige boder, og mange fik en god snak og en kop kaffe. Undervejs var der sang ved børn, der kommer i byens søndagsskole. Julestuen sluttede om aftenen med en festaften, hvor et af programpunkterne var et julespil, som teenklubben stod for.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Tilmeld nyhedsmail

De vigtigste nyheder direkte i din indbakke
Nyhedsarkiv

Viser resultater 1 til 40 af 1214
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:
Tilmeld dig i januar og vær med i lodtrækningen om et års abonnement på impuls (værdi 755 kr.).indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér