Nyt missionshus skaber optimisme

02.11.2017

Nyt missionshus skaber optimisme

Efter to års søgen har Indre Mission på Frederiksberg fundet nye mødelokaler i et hus i Vanløse
To år efter, at missionshuset Sindshvile på Frederiksberg blev solgt, har Indre Mission på Frederiksberg købt et stort hus i Vanløse, som fremover skal danne ramme om fællesskabets aktiviteter.

    "Vi har været igennem en svær proces med at finde et hus til den rigtige pris og med en god beliggenhed, så vi er meget glade for, at vi har fundet et godt hus på Thyvej 31 i Vanløse," forklarer Kasper Olesen, der har været med i hele processen. Han oplyser, at købsprisen har været 6,2 millioner kroner.

    Det kristne fællesskab, som består af et IM-fællesskab og en IMU-gruppe, overtager huset den 15. november. Derefter begynder en lettere renovering og ombygning af huset. Planen er, at der skal være et mødelokale i stueetagen på 50 kvadratmeter, og førstesalen skal omdannes til et ungdomskollektiv, hvor unge kan leje et værelse.

    "Lejeindtægterne derfra går til driften af huset," siger Kasper Olesen.

Der arbejdes på et navn

Ret hurtig efter overtagelsen inviteres alle i fællesskabet på besøg i huset, og de får mulighed for at komme med alle mulige ideer til, hvordan man kan bruge de nye lokaler.

    "Vi er meget optimistiske omkring fremtiden, og hvordan vi kan få noget arbejde op at stå. For eksempel drømmer nogle om at lave en legestue, for der hører en god have til huset," forklarer Kasper Olesen.

    Der kommer 25-30 personer i IMU og 10-20 personer i IM-fællesskabet. De skal i den kommende tid tage stilling til, hvilket navn IM-fællesskabet skal have. Nu hedder det Frederiksberg IM/IMU.

    Kasper Olesen regner med, at det første møde i huset holdes i begyndelsen af det nye år.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: