Nyt syn på evangeliet og pengene - indremission.dk
Nyt syn på evangeliet og pengene
Nyt syn på evangeliet og pengene

25.08.2018

Nyt syn på evangeliet og pengene

Indre Mission ønsker at sætte fokus på givertjeneste. Alle abonnenter på impuls modtager derfor gratis hæftet "Glæden ved at give"




»Vi er vant til at tænke missionsarbejdet som noget åndeligt og givertjenesten som noget verdsligt, men den tanke gør dette hæfte op med,« fortæller indsamlingskonsulent Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, der har taget initiativet til at få det lille hæfte oversat og udgivet på dansk.

    »Vi har brug for at nytænke vores forhold til det, vi ejer, og se mission og gavmildhed som to sider af samme sag,« forklarer Anna-Kathrine, for hvem hæftet har kastet et helt nyt lys ind over givertjenesten: »Jeg føler det befriende at se på mine penge i lyset af evangeliet.«

Glæde og frihed i givertjenesten

    Alle impuls’ abonnenter får hæftet gratis, og andre kan købe det på lohse.dk, der giver rabat ved køb af flere. »Det handler ikke nødvendigvis om, at vi skal give mere, men om at skabe glæde og frihed i givertjenesten,« uddyber hun og forklarer, at hæftet også vil blive tilbudt en række af Indre Missions partnerorganisationer.

    Forfatterne er to teologiske ledere af Lausannebevægelsen, John Stott og Chris Wright, der på hver sin måde sætter fokus på betydningen af, at vi deler vores materielle rigdom med samme iver og ansvarlighed, som vi deler vores åndelige rigdom, evangeliet. De tager begge to udgangspunkt i de indsamlinger, som Paulus omtaler i sine breve. 

 

Hæftet kan købes hos Forlagsgruppen Lohse.



Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: