Over 1800 elever på efterskoler med IM-tilknytning - indremission.dk
Over 1800 elever på efterskoler med IM-tilknytning
Over 1800 elever på efterskoler med IM-tilknytning

06.09.2018

Over 1800 elever på efterskoler med IM-tilknytning

Det går godt på de efterskoler, der er tilknyttet Indre Mission. Skolerne melder om en lille fremgang af elever, eller de holder næsten status quo.
Det viser en rundringning til de 16 efterskoler lige efter skolestarten i august. I år er der begyndt cirka 1850 elever mod lige under 1800 året før.

    Det glæder Jens Medom Madsen, der er generalsekretær i Indre Mission, at rigtig mange unge vælger efterskoler med tilknytning til Indre Mission.

    »Godt 1800 unge har påbegyndt et begivenhedsrigt og udviklende år. Det er et år med opbyggelse af faglighed, sociale kompetencer, venskaber og liv med Jesus. Det er læring for livet,« forklarer Jens Medom Madsen.

    »Generelt er der god søgning mod vores efterskoler i disse år, men der er også udsving, hvor nogle skoler bygger til, og andre knap kan holde status quo.«

Tilknytningen til Indre Mission udfolder sig forskelligt fra efterskole til efterskole. Læs mere om skolerne her. Under den enkelte skole kan man få et indtryk af fokus på faglighed og værdier.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: