Pløwmarkstræf gik over al forventning
Pløwmarkstræf gik over al forventning

23.08.2017

Pløwmarkstræf gik over al forventning

Pløwmarkstræf er en ny minibibelcamping for IMU'erne i Nordjylland. Den blev afholdt første gang i sidste weekend
Bibelcampingsæsonen var længere i år end tidligere. Det skyldes et nyt arrangement, der så dagens lys sidste weekend: Pløwmarkstræf. Det var Thisted IMU, der stod bag initiativet, og Helene Krogh Christensen lagde mark til.

    "Jeg har købt et hus med et stykke jord til. Da vi så i Thisted IMU holdt sommerafslutning hos mig, fik vi den idé, at vi ville holde en slags minibibelcamping for alle IMU'ere i Nordjylland," fortæller Helene.

    "Vi inviterede kun IMU'ere i Nordjylland, fordi vi håbede på at kunne komme hinanden lidt mere ved og få en chance for at lære nogle nye mennesker at kende. Det er der ikke rigtig mulighed for, når man er sammen ved store arrangementer," mener Helene.

    "Vi ville også gerne reklamere lidt for Thy og vise, at det er et fedt sted. Men det vigtigste var at være sammen om Gud," uddyber hun.

    Over en hel weekend var den lille mark beboet af 25-30 campister. I bedste bibelcampingstil var der opsat et lille mødetelt, hvor ungdomskonsulenterne Cecilie Sønderby Christensen og Jim Pfrogner holdt bibeltimer og aftenmøde. Teltet blev også brugt til lovsangsaftener, spil og hygge.

    "Det gik over al forventning. Nu skal vi evaluere arrangementet, men vi har allerede fået gode tilbagemeldinger, så det vender muligvis tilbage næste år," siger Helene.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: