Rejsegæster vil opleve eksotiske steder

29.11.2017

Rejsegæster vil opleve eksotiske steder

"Mange rejsegæster vil opleve rejsemål, der er lidt eksotiske", fortæller direktør for Felix Rejser
Safari i Tanzania, møde med Mellemøstens kristne i Libanon, lovsangskoncert i London eller løvhyttefest i Israel. Mange oplevelser venter Felix Rejsers kunder i 2018, hvor rejseselskabet har omkring 40 rejser til 30 forskellige lande.

    "Blandt vores nyheder i 2018 har vi en bibel- og badeferie til Sicilien, en tur til Etiopien og en tur til Libanon. Vi har også en rejse til London, hvor man kan opleve en julekoncert i All Souls Church," fortæller Mary-Anne Brixen, der er rejsekonsulent ved Felix Rejser.

    Der er mulighed for store naturoplevelser kombineret med et møde med lokale kristne, for eksempel på to rejser til Tanzania.

    "En af vores to rejser til Tanzania passer særligt godt til unge og børnefamilier med store børn. Det er Anders Solgaard, der er rejseleder på rejsen, hvor deltagerne både vil komme på safari og opleve missionsarbejdet og landets kirkeliv på nært hold."

    Felix Rejser har også en række andre tilbud, bl.a. en rejse til Dresden, "Elbens Firenze", en rejse til Hamborg og rejser til Sverige og Norge.

Bibelske rejsemål

Mary-Anne Brixen fortæller, at Felix Rejser har en række rejser til bibelske rejsemål. Alene til Israel er der ni rejser med i kataloget.

    "I 2018 har vi en jubilæumsrejse i anledning af 70-året for staten Israels oprettelse. Der er også en rejse, hvor man kan opleve løvhyttefesten. Og der er klassiske rundrejser og en familierejse." Herudover er der rejser til Rom, Grækenland og Libanon. På rejsen til Libanon bliver der mulighed for at møde lokale kristne og se børnehjemmet "Fuglereden".

Nyt katalog

Rejseselskabet har haft et godt år, hvor bl.a. rejserne til Israel har solgt pænt, fortæller direktør Henrik Klitlund Nielsen.

    "Der er en tendens til, at mange af vores kunder gerne vil opleve rejsemål, der er lidt eksotiske," fortæller direktøren. "Felix Rejser vil fortsat være kendt for rejser med et kristent indhold, som giver vores gæster mulighed for refleksion over det kristne budskab."

    Felix Rejsers nye katalog udkommer den 19. december. Nærmere oplysninger om Felix Rejsers tilbud kan allerede nu ses på felixrejser.dk.

Kilde: Indre Missions Tidende

 Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: