Stuart Townend vender tilbage

16.06.2017

Stuart Townend vender tilbage

Til juni næste år giver den engelske sangskriver igen koncert på Indre Missions Årsmødefestival
Stuart Townend begejstrede de mere end 2.000 deltagere på Årsmødefestivalen i juni 2016. Hans sange har gennem tiden sat sig tydelige spor hos mange, og koncerten samlede folk i alle aldre.

Det var derfor ikke nogen svær beslutning for udvalget bag Årsmødefestivalen 2018 at invitere Stuart Townend tilbage. Den engelske sangskriver ligger ikke skjul på, at han var glad for at være i Danmark og har lovet at komme med et endnu større band næste år.

Begrænset antal pladser

Koncerten afholdes lørdag aften på Årsmødefestivalen 2018, som ligger i den første weekend i juni. Fra 1.-3. juni fyldes pladsen på Mørkholt Strand Camping igen med masser af aktiviteter, der har fokus på fællesskab, forkyndelse og glæde over mangfoldigheden i Indre Missions arbejde.

Pladserne på Mørkholt Strand Camping er allerede ved at være bookede, men der arbejdes på at finde løsninger, så der er plads til endnu flere. Der vil ligeledes være begrænset plads i teltet, hvor koncerten afholdes.

Koncerten er en del af festivalprogrammet. Salget af armbånd åbner torsdag den 30. november. Følg med på festival.indremission.dk.

To koncerter

Stuart Townend giver to koncerter ifbm. sit besøg i Danmark. Søndag den 3. juni spiller han i Bethesda i København. Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: