Ti ansættelser er på vej i Indre Mission
Ti ansættelser er på vej i Indre Mission

18.05.2018

Ti ansættelser er på vej i Indre Mission

En styrket økonomi gør det muligt at rekruttere endnu flere medarbejdere i Indre Mission
Indre Mission ønsker at fremme missionsindsatsen i Danmark. I de kommende måneder bliver der opslået ti stillinger i regionerne, som alle har fokus på mission og direkte evangelisation.

    "Det er glædeligt, at der kan kaldes på flere medarbejdere," lyder det fra Jens Medom Madsen, der er generalsekretær. "Vi er i den lykkelige situation, at vores økonomi er styrket, så vi både kan genbesætte stillinger og udvide antallet af medarbejdere," forklarer generalsektæren.

Strategisk placering

Medarbejderne vil blive placeret strategisk i regionerne.

    "Vi vil gerne sikre en geografisk spredning af medarbejderne i regionerne for at styrke nærhedsprincippet. Vi skal være tæt på mennesker, for at mission kan udfolde sig," fortæller generalsekretæren.

    Sidste år blev der ansat mange nye medarbejdere, og det fortsætter i år.

    "Der er tale om en voldsom udskiftning i flere af regionerne, og det vil præge hele bevægelsen," siger Jens Medom Madsen, der i denne proces roser de erfarne medarbejdere.

    "De er hammergode til at hjælpe de næste ind på banen."

Medarbejdere til nord og øst

De to første stillinger er allerede opslået i impuls nummer ni. Der søges en missionær til Hanherred i Region Nord og en missionskonsulent og evangelist i Region Øst.

    "Det giver større glæde og frimodighed i regionen, at vi får flere ressourcer. Det giver os tid og mulighed for at tænke nyt med hensyn til, hvordan vi kan møde mennesker med evangeliet," fortæller regionsleder Ruth Tidemand Nielsen.

    Hendes kollega i Region Øst, Kurt Kristensen, fremhæver den saltvandsindsprøjtning, det vil give IM-fællesskaberne på Sjælland.

    "Det er en stor opmuntring, at vi får tilført nye ressourcer. Det giver det lokale arbejde ny inspiration til mission, men det er også en nødvendighed, for at vi kan være i mission," understreger Kurt Kristensen. 

Se alle ledige stillinger under menuen Ressourcer > Ledige stillinger. Her finder du også kontaktoplysninger på regionslederne, der altid er klar på en uforpligtende snak. Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: