Tilmeldingen er i gang
Tilmeldingen er i gang

30.11.2017

Tilmeldingen er i gang

Torsdag morgen åbnede tilmeldingen til sommerens Årsmødefestival. Tilmeldingerne er strømmet ind i løbet af dagen, men der er stadig god plads.
Sekretariatsleder Birgit Forum var klar ved tastatur og telefon fra morgenen af. Præcis kl. 8 åbnede tilmeldingen til Årsmødefestivalen 2018. 

Som ventet var der mange morgenfriske deltagere, som sikrede sig en plads i løbet af dagens første timer og efter en status midt på dagen er Birgit Forum ganske tilfreds med deltagerantallet. "Det er dejligt, at se så mange tilmeldinger, men også rart, at vi har kunnet følge med her på Sekretariatet," konkluderer hun. 

Teltet bliver udvidet med ekstra pladser

Ifbm. Årsmødefestivalen i 2016 var der plads til omkring 1.500 mennesker i det store telt på pladsen. Det antal bliver øget i 2018. Der er således mulighed for at endnu flere mennesker kan samles til fællesmøder og koncert i det blå telt.

Få overnatningspladser tilbage

Mørkholt Strand Camping kunne allerede i sommers oplyse, at der kun var få pladser tilbage til Årsmødefestivalen 2018. De har dog en god aftale med nabocampingpladsen, som gerne huser dem, der ikke kan få en plads. Der er dog også begrænset plads her. Kontakt Mørkholt Strand Camping for at høre nærmere.Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: