Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Vi er her for at hjælpe hinanden

08.11.2017

Vi er her for at hjælpe hinanden

Kantinen på Indre Missions Hus var fyldt til bristepunktet, da sekretariatsleder Birgit Forum blev fejret for 25 år i Indre Mission
"Du har fortjent hvert et godt ord, der bliver sagt i dag," indledte Jens Medom Madsen. "Du er generøs og flittig, og du gør tilmed hverdagen sjovere," fortsatte generalsekretæren. Og de ord blev både bekræftet og suppleret af den lange række af talere, som fulgte efter. Birgit Forum er særdeles vellidt og respekteret, både blandt kollegaer og medarbejdere.

    "Det drypper også af på mig," fortalte ægtefællen Jan i et lille optrin omkring Birgits mange opgavelister. Og søsteren Karin lagde til: "Der skal være orden i tingene, og det skal gå retfærdigt til."

    "Du er en arbejdshest og et stædigt æsel," lød det fra Peter Nord Hansen, som også opfordrede hende til ikke at være alt for loyal.

    Birgit kom fra Nordsjællands Efterskole i 1992 og var de første ni år sekretær for Søndagsskolerne. Siden 2001 har hun været leder af IM's sekretariat og sekretær for hovedbestyrelsen. 80 HB-dagsordener, 16 årsmøder og 270 minutplaner er det indtil videre blevet til.

    Birgit blev også rost for sine evner til at organisere og tilrettelægge, hvad der også er blevet fremhævet de steder, hvor IM har afviklet sine store landsarrangementer.

    "Vi er her jo for at hjælpe hinanden," har ofte været Birgits kommentar, og det gentog hun, da hun takkede for den store opbakning og de mange hilsner.

Kilde: Indre Missions TidendeKommentarer


Nyhedsarkiv

Viser resultater 1 til 40 af 1215
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:
Tilmeld dig i januar og vær med i lodtrækningen om et års abonnement på impuls (værdi 755 kr.).indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér