Region Øst · Bibelcamping

Bibelcamping

Kort præsentation af de tre bibelcamping som afholdes i Regionen Øst.

Valby, Bornholm og Fårevejle

Nordsjællands Efterskole
Aggebovej 34, Valby
3200 Helsinge

Bibelcampingen ligger midt i det dejlige Nordsjælland, som har mange spændende udflugtsmål. Der er ikke langt til Sjællands nordkysts gode badestrande. Vi holder til ved Nordsjællands Efterskole hvor vi låner værelser og bad. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden.

Valby Bibelcamping er en lille bibelcamping

  • Med god forkyndelse for både børn og voksne
  • Med kor eller solister ved de fleste aftenmøder
  • Med et godt kristent fællesskab
  • God indbyrdes omsorg
  • Fællesskab med de lokale missionsfolk
  • God plads til hele familien
  • Godt bogsalg

 Velkommen i fællesskabet

Bethesda
Bethesdavej 7
3730 Nexø

 

Bibelcamping Bornholm er ferie for børn, unge og voksne. Vi lægger vægt på, at der skal være en god, sund og målrettet forkyndelse, som både kalder til omvendelse og tro, og som fører til glæde og frimodighed i kristenlivet. 
Vi ønsker, at skabe gode rammer for lovsang, så vi ærer og ophøjer den treenige Gud. Samtidig ønsker vi at skabe rammer, så der bliver mulighed for stilhed og refleksion.

Bibelcamping er et feriested, hvor du har mulighed for at slappe af fra arbejdsdagens mange pligter. Fristedet hvor du kan hygge dig med familien og pleje fællesskabet med vennerne. Der er også rig mulighed for at lære nye mennesker at kende. 
Vi befinder os kun et stenkast fra en af Danmarks skønneste strande og med sand så fint, at det egner sig til brug i et timeglas. Samtidig er der rundt på øen noget af Danmarks mest unikke natur.

Odsherreds Efterskole
Adelers Alle 127
4540 Faarevejle

 

I det skønne Odsherred ved Lammefjorden afholdes Fårevejle Bibelcamping ved Odsherreds Efterskole, som med gode rammer og mange muligheder er det ideelle sted for en bibelcamping. Møderne, formiddag og aften, afholdes i skolens hal. Man kan leje værelser på skolen, eller campere på en overskuelig plads tæt ved skolens elevbygninger, hvor der er gode toilet- og badeforhold.
Fårevejle Bibelcamping er et attraktivt tilbud for familier med børn. Om formiddagen er der legestue, børnemøde, juniormøde og bibeltime for voksne. Der er endvidere tilbud om kreative eftermiddage, bålhygge for børn og voksne, cafémøde, bønsfællesskab, familieseminar. Der lægges vægt på den livnære forkyndelse og muligheden for at dele tro og liv.
Se mere om årets bibelcamping i Fårevejle på hjemmesiden: faarevejle.bibelcamp.dk

UngCamp er tilbuddet til teenagere og unge, hvor der er et spændende program som inkluderer fællesskab med andre, undervisning, lovsang, mad og logi for bare kr. 100 pr. døgn – se mere på ungcamp.dk

       

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: