Region Øst · Nyhedsarkiv

Seniorstævne

20. - 22. april 2015 

To dages seniorstævne på Galleri Emmaus blev en god oplevelse, at dømme efter den mundtlige og skriftlige respons som deltagerne efterlod sig.

De 15 - 19 deltagere kom fra flere egne af Sjælland. Mange kendte ikke hinanden på forhånd, men kom til at fungere godt som gruppe. Haslev er centralt beliggende og stedet bød på gode faciliteter og gav gode muligheder for oplevelser, også ud over det som var med i stævne programmet. Der var mulighed for at se kunst og stedets internationale præg betød at vi ved flere af måltiderne blev beriget med gæster fra andre dele af verden. 

Respons fra deltagere
Galleri Emmaus er et smukt sted, med en meget dejlig ånd. Gode værelser og senge med "femstjernet" forplejning til!

Godt program med beretning om liv under Guds ledelse. Besøget i Grundtvigs mindestue var også fint. Forkyndelsen i bibeltimerne var meget givende.

For os gamle var det tilpas med kun en bibeltime om dagen, så får man tid til at lejre sig.

Håber stævnet bliver gentaget, vi har haft et dejligt fællesskab! 

 

 

 


Møder med Jesus

Projektet med at læse Markus Evangeliet fra Askeonsdag til 2. Påskedag er nu overstået.

15 - 20 personer har fulgt opfordringen til at læse bibellæserringens kommentar til Markus evangeliet "Møder med Jesus" 

Flere har givet udtryk for at det har været en god oplevelse.
En fin sammenhængende fordybelse med kyndig vejledning.

Læs om projektet her


Januar 2015

Gospel-kids Festival i København I weekenden var missionshuset Bethesda midt i København på den anden ende. Huset var fyldt med mere end 110 børn, som med masser af energi lærte nye sange og hyggede sig sammen. 

Gospel-kids Festival, som har afløst den tidligere Børnekorfestival, var så populær, at der var fyldt helt op og tilmed venteliste for at komme med. Der er skrevet tre nye Gospel-kids-sange med gang i, som blev uropført ved en velbesøgt koncert lørdag aften, sammen med en masse andre medrivende sange.

Tolv nye sange blev der lært på et par dage, og selvom det var intensive øvelser, blev der også tid til et løb i den nærliggende park og en tur i byen.

Se nærmere på gospel-kids.dk


Oktober 2014

Inspirationsdagen i Køge

Det blev en spændende og udbytterig dag for de godt 50 lokale ledere som deltog i Region Øst’s inspirationsdag i Køge Missionshus.

Dagen bød på en stor vifte af indslag, som er relevant for det arbejde og de udfordringer, som de forskellige arbejdsgrene står i.

Der blev sat fokus på forkyndelse for alle alderstrin. En missionspalet præsenterede forskellige aktiviteter og muligheder for at række længere ud med budskabet.

Dagen sluttede med at sætte fokus på bøn og på at give plads til bønnen i vores fællesskaber.

Inspirationsdagen efterlod det indtryk, at deltagerne var kommet med positive forventninger. De ønskede at lade sig inspirere til at udtænke nye muligheder for mission. Og de ville gerne forsøge at gøre de ting, som de i forvejen er gode til, endnu bedre og mere relevant for de forskellige fællesskaber.

se mere fra Inspirationsdagen her


(kopi 1)

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: